. Love Is Beautiful .

19 April 2012

Bestie, Imissyou :')

Hi, Assalamualaikum semua , especially RR :')



RR, aku rindu kau . Aku rindu nak bercakap dengan , aku rindu nak gelak dengan kau
aku rindu nak balik sekolah sesama , rindu nak bergossip dengan kau , rindu nak main pukul-2 dengan kau
rindu nak rehat sesama, rindu nak dengar kau membebel. Wehhhhhhhhhhh! banyak lagi wehh. Hmm ;'(
Kau takrindu aku ke RR ? 
Aku minta maaf if aku y buad salah, Tapi, kau kena fikir juga. Kau ingat aku takterasa ke kau asyik dengan F je. Aku? Kau slalu tinggalkan aku. Hmm, sedih tauuu! Byk kali dah kau buad mcm tuh.
Aku, mungkin sometimes. Sepanjang masa aku ingat kau wehh! Even masa tuh ada orang lain nak rehat dengan aku. Aku mesti akan cari kau. Sebab dlam fikiran aku ada kau je bestie :') Takpelah mungkin F lebih baik dari aku kan? okey. F , jaga dia tauu :)
Aku taksalah kan sesiapa, mungkin salah aku hubungan kita semua cemni. Maaf kay, Sahabat ?

RR,
Aku takbole kalau kau takda. Hidup aku murung je wehh :')
Aku dah lah kehilangan AH , then aku kehilangan kau pula. Wehh. Sumpah payah nak hidup. Hmm, aku kena pendam je apa y aku nak luahkan dekat kau sebelum ny, Wehh, kembali seperti dulu wehh. Hm, can ? : /
'K' pun dah tknak layan aku sekarang. Kenapa doh ? Smpai barang-2 aku pun dia rasa macam hina sangat nak guna barang aku. Seriously kecil hati sikit dengan dia. Hidup aku now, banyak problem, aku sendiri takdapat kawal. Korang tktahu apa masalah y aku ada. Thats why korang slalu salah anggap dengan aku. Takpelah dah korang taktahu kan. Hm, Bila aku nk story aku rasa mcm korang nk tknk je dengar. Takpelah, y dapat penyakit bagai aku. Korang jagalah kesihatan korang k? Aku sayangkan korang. Hmm, takpelah. Mungkin ini nasib aku kan.


RR, 
Kita since 2006 wehh ! Takkan nak rosakkan pengenalan kita selama ny ?
Kau takrasa sedih ke ? Hmm, Aku sayang kau RR. Sayang macam family aku sendiri.
Kau dah macam adik aku. But sometime aku rasa, aku adik -,-
Hmm, harap kita akan kembali macam dulu :')




Imissyou RR.




Ikhlas dari sahabatmu ,

                                                            #Nur Hazwani Binti Sazali

No comments:

Post a Comment